Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen wandelnetwerk

Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen

Met het wandelnetwerk ‘Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen’ stippel je zelf je wandeltocht uit. Zo lang of zo kort, zo lastig of zo vlak als je zelf maar wil. Je wandelt van knooppunt naar knooppunt. Aan de hand van de kaart bepaal je vooraf je traject, dat je ook onderweg nog kan aanpassen. Je vindt de knooppuntnummers niet alleen terug op de kaart, maar ook op rood-witte bordjes langs de route. Op die borden staan de nummers en de richting waarin je moet wandelen om aan de aangrenzende knooppunten te geraken. Elk traject is in beide richtingen bewegwijzerd. De combinaties zijn haast eindeloos.
Je kiest met andere woorden zelf de vertrekplaats, afstand en parcours. Het wandelnetwerk ‘Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen’ staat voor 300 km wandelplezier in Kluisbergen, Oudenaarde, Brakel, Horebeke, Ronse, met Maarkedal centraal gelegen.

In de Vlaamse Ardennen zijn er, aansluitend bij het wandelnetwerk "Getuigenheuvels", nog twee wandelnetwerken: Bronbossen en Zwalmvallei. Samen maken ze van de Vlaamse Ardennen één aangesloten knooppuntengebied, goed voor 850 km wandelplezier. 

Bewegwijzering: bewegwijzerd wandelnetwerk

Kostprijs: 6 euro

Realisatie: Toerisme Oost-Vlaanderen vzw en Toerisme Vlaamse Ardennen vzw