De Oude Pastorij 

De Oude Pastorij is een historisch pand in het hartje van Etikhove maar omgeven door groen.

Alle ruimtes op het gelijkvloers van de Oude Pastorij worden gekenmerkt door unieke historische muurschilderijen. De muurschilderijen in de grote vergaderzaal voor 25 personen geven aan elke vergadering of bijeenkomst een buitengewone dimensie. Alle hedendaagse seminariefaciliteiten zijn aanwezig zonder afbreuk te doen aan de cultuurhistorische waarde van de vergaderzaal.

Twee kleine vergaderruimtes bieden de mogelijkheid om zich met een beperkte groep even af te zonderen. Na een intense (werk)dag kan er in de gezellige loungecorner of de gezellige koffieruimte nog rustig na gekeuveld worden.

Bij mooi weer kan men genieten van een lunch onder het overdekt verwarmd terras of even pauzeren in de prachtig zongerichte tuin met uitzicht op  boomgaard en boerderij.

Op het tweede verdiep en onder het oude dakgebinte van de pastorij bevindt zich een grote multifunctionele vergaderruimte voor meer creatieve en inspirerende bijeenkomsten. Deze vergaderzaal is uitgerust met een minibar en kan apart gehuurd worden.

De Oude Pastorij is geschikt voor vergaderingen, seminaries en bedrijfsevenementen met of zonder overnachtingen maar ook voor een weekendje uit met vrienden of familie.

In totaal zijn acht ruime slaapkamers en drie badkamers beschikbaar. Bovendien beschikt de Oude Pastorij over een afgesloten garage voor de veilige opberging van fietsen.

tel +32 (0)479 26 55 36
www.oudepastorij.be
De Oude Pastorij op facebook