Op zoek naar kerstkaartjes? 

Zoek niet verder! Schrijf je wensen op een winterlandschap van Valerius De Saedeleer. Een pakket met 29 postkaarten kost 2,5 euro. Te koop bij de dienst Burgerzaken

Lees meer...


Feestcheque voor buurtfeesten

Organiseer je in 2018 samen met je buurt een buurtfeest? Vergeet de feestcheque niet aan te vragen. Dit kan tot 31 december 2017. 

Lees meer...


Subsidie voor buitengewone projecten

Organiseer jij of je vereniging in 2018 een speciaal project? Misschien komt dit wel in aanmerking voor de subsidie voor buitengewone projecten! Aanvragen moeten ingediend worden tegen 31 december 2017. 

Leer meer...


Nieuwjaarsaperitief

Naar goede gewoonte klinken we op 1 januari samen met alle inwoners van Maarkedal op het nieuwe jaar!  Welkom vanaf 11.30 uur. 

Lees meer...


Huisarts en beweegcoach bevrijden je uit je zetel

Sinds kort loopt in Maarkedal het project ‘Bewegen op Verwijzing’. Via dit project willen we de inwoners meer kansen geven om te bewegen.

Lees meer...


Sportkampioenen gezocht voor het sportgala

In 2018 is het weer tijd voor het sportgala. Hiervoor zijn we op zoek naar sportkampioenen en kandidaten voor de sporttroffeeën sportfiguur en sportbelofte. 

Driekoningen komen eraan!

Met Kerstmis en Nieuwjaar voor de deur, zijn ook de Driekoningen weer in aantocht! Iets waarnaar we graag uitkijken, die bijzondere traditie voor jong en oud...

Lees meer... 


Op reis naar Tsjechië met het jumelagecomité

In juni 2018 organiseert het jumelagecomité een wellnessreis naar Tsjechië, waarbij ook een bezoek aan Horšovský Týn uiteraard niet zal ontbreken. Zin om mee te gaan? 

Lees meer...


Lessenreeks omnisport 55+ en yoga

Wekelijks worden er op dinsdag lessen omnisport voor 55+ en yoga georganiseerd. Probeer het eens! 

Lees meer...


Sport- en kleutersportkamp tijdens de krokusvakantie

Spring je mee met Joe de Kangoeroe? Of ga jij op safarikamp? Tijdens de krokusvakantie kan het!

Lees meer...


Financiële ondersteuning van (socio-)culturele verenigingen

Culturele en socio-culturele verenigingen kunnen tot 1 februari 2018 hun jaarlijks subsidiedossier indienen. 

Lees meer...


Wandelen in Maarkedal

We stippelden 5 kant-en-klare wandelingen voor je uit via het wandelnetwerk 'Getuigenheuvels'; de ideale manier om Maarkedal te ontdekken!

Lees meer...


Drie wandelnetwerken in de Vlaamse Ardennen

In de Vlaamse Ardennen zijn er nu drie wandelnetwerken, samen goed voor 850 km wandelplezier. Naast de 'Getuigenheuvels' die door Maarkedal lopen, kan je aansluitend ook wandelen via de wandelnetwerken 'Bronbossen' en 'Zwalmvallei'. De brochures zijn te koop bij de dienst Burgerzaken. 

Lees meer...


Werken aan het Marca

Voor de aanpassingswerken aan het Marca werd een stelling geplaatst op de begraafplaats in Maarke. Met vragen hieromtrent kan u terecht op 055 33 46 52.


 

 

 

Maarkedal op Twitter