Ontdek de nieuwe Z+ wandelroute 

Trek jij je wandelschoenen aan om Z+ en de bijzondere Z+ zitobjecten te ontdekken? Download snel de wandelroute!

Lees meer...


Zomerwandelzoektocht

De jaarlijkse zomerwandelzoektocht staat weer voor de deur... Van 20 juni tot 15 september kan je op speurtocht... 

Lees meer...


Ruiterommegangen

De ruiterommegangen komen er weer aan ... Beleef deze traditie op 24 juni, 8 juli, 15 juli en 9 september. 

Lees meer...


Run for Fun

Op vrijdag 6 juli organiseert de sportraad weer Run for Fun. Dit jaar gaan we voor een nieuw parcours. Lopen jullie mee? 

Lees meer...


Avondmarkt op 11 juli

Meer dan 40 kraampjes vullen dit jaar de avondmarkt. Met muziek en animatie maken we er een echt feest van! Zorg dat je er bij bent! 

Lees meer...


Jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie

Deze zomer hebben we weer enkele sportieve en speelse weken in petto... Sommige weken zijn reeds volzet, voor andere kan nog ingeschreven worden. 

Lees meer...


Neem een prof mee op reis

Probeer eens een digitaal hoorcollege, dankzij de bibliotheek kan vanaf 1 mei dat helemaal gratis! Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone of tablet.

Lees meer...


Avonturensportdag voor jongeren van 10 tot 15 jaar

Op donderdag 23 augustus organiseert de Burensportdienst Vlaamse Ardennen een avonturensportdag voor jongeren van 10 tot 15 jaar aan de Donk in Oudenaarde. Schrijf je snel in! 

Lees meer...


Monitoren gezocht!

Voor de speelpleinwerking deze zomer zijn we op zoek naar enthousiaste monitoren! Ben jij 16 jaar of ouder en heb je zin om tijdens de zomervakantie met kinderen te spelen, knutselen of ravotten?
Laat het ons weten!

Lees meer... 


Gebruikersonderzoek naar bibliotheekgebruik

Neem deel aan het grootschalig onderzoek naar bibliotheekgebruik in Vlaanderen! Vul de vragenlijst in op www.bib2018.be, zo kunnen we onze werking nog meer afstemmen op jouw wensen!

Lees meer...


Wandelen op de taalgrens

'Grensgevallen': een nieuwe brochure met vijf wandelroutes langs en over de taalgrens. De 'Dwaallichtroute' start in Schorisse en is goed voor 16 km wandelavontuur, maar ook de andere vier wandelingen zijn beslist de moeite voor een wandeluitstap dicht bij huis. 

Lees meer...


#bibvooriedereen

Vind jij het belangrijk dat jouw gemeentebestuur blijft investeren in de bibliotheek? Teken dan het charter!

Lees meer...
 


Huisarts en beweegcoach bevrijden je uit je zetel

Sinds kort loopt in Maarkedal het project ‘Bewegen op Verwijzing’. Via dit project willen we de inwoners meer kansen geven om te bewegen.

Lees meer...


 

Wandelen in Maarkedal

We stippelden 5 kant-en-klare wandelingen voor je uit via het wandelnetwerk 'Getuigenheuvels'; de ideale manier om Maarkedal te ontdekken!

Lees meer...


Drie wandelnetwerken in de Vlaamse Ardennen

In de Vlaamse Ardennen zijn er nu drie wandelnetwerken, samen goed voor 850 km wandelplezier. Naast de 'Getuigenheuvels' die door Maarkedal lopen, kan je aansluitend ook wandelen via de wandelnetwerken 'Bronbossen' en 'Zwalmvallei'. De brochures zijn te koop bij de dienst Burgerzaken. 

Lees meer...


 

 

Maarkedal op Twitter