• Blikveld 
  Filmfestival op locatie 
  Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april 
  Organisatie: Kiwanis Universus Oudenaarde
  Tickets en info
 • Het kwade oog
  Filmvoorstelling n.a.v. Erfgoeddag
  Zondag 22 april om 15 uur
  Organisatie: Heemkundige Kring Businarias i.s.m. Blikveld
  Tickets en info
 • The Amazing Comedy Magic & Gin Tour
  Vrijdag 27 april 
  Organisatie: Veaudeville 
  Tickets en info

Wil je zelf of met je vereniging een optreden, concert of voordracht organiseren in het Marca? Dat kan! Klik hier voor meer info.


 

Masterplan Marca  

In maart 2017 sloot het Marca tijdelijk de deuren voor aanpassingswerken. 
Voor het Marca werd een masterplan uitgewerkt, een toekomstgerichte visie voor het gemeenschapscentrum in de voormalige kerk van Maarke.
De werken die momenteel uitgevoerd worden, kaderen in de realisatie van de eerste fase van dit masterplan. Deze aanpassingswerken zijn noodzakelijk om van het Marca een volwaardige zaal voor cultuurbeleving te maken.

We zijn ervan overtuigd dat het Marca, na deze werken, aantrekkelijker zal worden voor artiesten, bezoekers én organisatoren! De werken zijn een cruciale stap in de uitbouw van een volwaardig gemeenschapscentrum. We zijn ervan overtuigd dat het Marca hiermee ook een kwaliteitsvol voorbeeld is in de herbestemming van kerkgebouwen. 

Voor de werken in eerste fase kan het gemeentebestuur rekenen op 90.191 euro subsidie van "plattelandsontwikkeling PDPO III - omgevingskwaliteit door investeringen". Daarnaast wordt ook 100.000 euro van het Plattelandsfonds geïnvesteerd in deze fase. 

Wil je meer info over de werken in eerste fase en over het toekomstgerichte masterplan voor het Marca? Bekijk dan deze presentatie