Sport- en kleutersportkamp tijdens de krokusvakantie 

Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari

Kleutersportkamp “Joe de kangoeroe”
Voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met het derde kleuterklasje.
Joe is een kleine kangoeroe die klaar is om de wereld te ontdekken. We leren zijn andere dierenvriendjes kennen en spelen leuke huppel-, hink- en springspelletjes!

Sportkamp “Safarikamp”
Voor jongens en meisjes van het eerste tot en met het zesde leerjaar.
We leven ons een weekje in op Afrikaanse wijze aan de hand van de leukste Afrikaanse sporten: blootvoets voetbal, Afrikaanse dans, de gekste trucjes en opdrachten met zelfgeknutseld sportmateriaal.  Afsluiten doen we met een heuse Monkey Run-activiteit!

Praktisch:

Wanneer? Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari.
Elke dag van 9 tot 16 uur, gratis opvang van 8 tot 9 en van 16 tot 17 uur.
Waar? ’t Sportkot in Leupegem - Sompelplein 39B - 9700 Oudenaarde 
Prijs? 55 euro voor inwoners van Maarkedal, 45 euro vanaf het 2e kind voor inwoners van Maarkedal, 65 euro voor niet-inwoners van Maarkedal. 
Inschrijven? Inschrijven kan tot uiterlijk 5 februari (tenzij eerder volzet).
Online inschrijven via maarkedal.ticketgang.eu of na afspraak bij de dienst Vrije Tijd.
Meebrengen? Makkelijke sportieve kledij en schoeisel, lunchpakket, voldoende tussendoortje en drankjes.
Meer info? Dienst Vrije Tijd: vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52

 

Tarieven en praktische info sportkampen en speelpleinwerking 

Inschrijven per week
Voor de speelpleinwerking en de (kleuter)sportkampen wordt telkens per week ingeschreven. Inschrijven voor losse dagen is niet mogelijk.

Werking en opvang
Tijdens een dag op het speelplein of (kleuter)sportkamp zijn er activiteiten van 9 tot 16 uur, uiteraard met pauzes en middagpauze.Er is gratis ochtendopvang van 8 tot 9 uur, de gratis avondopvang duurt op het (kleuter)sportkamp tot 17 uur, op het speelplein tot 17.30 uur.

Tarieven
Een week speelplein: 30 euro
Een week (kleuter)sportkamp: 55 euro voor inwoners van Maarkedal, 45 euro vanaf het tweede kind voor inwoners van Maarkedal, 65 euro voor niet-inwoners

Indien het niet om een volledige week gaat (bv. door feestdag) worden de tarieven verminderd aan volgende dagtarieven: 6 euro per dag voor het speelplein; 11, 9 en 13 euro voor een dag op het (kleuter)sportkamp, respectievelijk voor inwoners, inwoners vanaf 2de kind en niet-inwoners.

Hoe inschrijven?
Er kan op twee manieren worden ingeschreven:

 • Online inschrijven via maarkedal.ticketgang.eu.
  Let op: de inschrijving is pas geldig als je ook online betaald hebt!
  I.v.m. het fiscaal attest is het belangrijk steeds dezelfde account te gebruiken. Wie zijn login vergeten is, kan deze terug aanvragen bij de dienst Vrije Tijd. vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52. Nieuwe gebruikers maken eerst een gezinsaccount aan en kunnen daarna inschrijven en ook online betalen.
 • Wie niet online inschrijft, kan zijn kinderen komen inschrijven bij de dienst Vrije Tijd (bij voorkeur na afspraak). Het inschrijvingsgeld betaal je dan cash. 

Uitschrijven en terugbetaling
Uitschrijven voor één van de activiteiten kan tot twee weken voor de start van de activiteit. In dit geval wordt er bij terugbetaling 10% administratieve kosten van de kostprijs afgehouden.
Bij afwezigheid wegens ziekte vragen we een doktersattest. Dit attest kan tot twee weken na het einde van de vakantiewerking worden bezorgd. Bij ziekte wordt het volledig inschrijvingsgeld terugbetaald.

Foto's
Tijdens de kampen nemen we foto’s die achteraf eventueel gepubliceerd worden. Sinds kort heeft het speelplein ook en Facebookpagina waarop sfeerfoto's geplaatst worden. Indien we van jouw kind(eren) geen foto’s mogen publiceren, kan je dit telefonisch of per e-mail melden aan de dienst Vrije Tijd: vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52.  


 

Paas en zomervakantie: data speelpleinwerking en sportkampen 

Hieronder vind je een overzicht van de jeugdactiviteiten tijdens de paas- en zomervakantie 2018.

Paasvakantie:

 • 3-6 april: sportkamp en kleutersportkamp 
 • 9-13 april: speelpleinwerking

Zomervakantie:

 • 2-6 juli: speelpleinwerking 
 • 9-13 juli: speelpleinwerking
 • 16-20 juli: sportkamp en kleutersportkamp  
 • 6-10 augustus: speelpleinwerking 
 • 13-17 augustus: speelpleinwerking (geen werking op 15 augustus)
 • 20-24 augustus: speelpleinwerking
 • 27-31 augustus: fietssportkamp voor 10- tot 15-jarigen

Waar? 
De speelpleinwerking vindt, wegens de bouwwerken in de Maalzaakstraat, uitzonderlijk plaats in de Vrije Basisschool Etikhove, Etikhoveplein 16. De (kleuter)sportkampen vinden plaats in het Sportkot in Leupegem.
De thema's worden aangevuld op deze pagina van zodra gekend.

Inschrijvingen:
De inschrijvingen voor de paasvakantie starten op 7 februari, die voor de zomervakantie op 2 mei, telkens om 16 uur. Wie een gezinsaccount heeft, krijgt een mailtje enkele dagen voor de start van de inschrijvingen. Wie nog geen account heeft, kan die nu al aanmaken via maarkedal.ticketgang.eu.